Tel.: 0515 57 94 69
Selecteer een pagina
BROUWER BELASTINGADVISEURS

boekhouding, belastingaangifte en fiscaal advies

Het team

Bij BROUWER zijn de volgende enthousiaste en deskundige personen werkzaam:

Tjalling Brouwer RB

Oprichter van het bedrijf en het kantoor is sinds 1 januari 2005 gevestigd te Greonterp.
Na vijftien jaar werkzaam te zijn geweest als adviseur voor het midden en klein bedrijf voor diverse organisaties ( o.a. Deloitte, Alfa Reg. accountants, Meeuwsen en Ten Hoope en AVM/Accon) de stap gezet voor een eigen praktijk. Na de studie SPD de Masterclass Belastingrecht succesvol afgerond en sinds 25 oktober 2002 gecertificeerd belastingadviseur. Sindsdien lid van het College Belastingadviseurs te Culemborg en na de fusie van het College Belastingadviseurs met de Federatie Belastingadviseurs lid van het Register-Belasting-Adviseurs te Culemborg.

E-mail: info@brouwer-greonterp.nl

Douwe Yska

Heeft de accountantsopleiding succesvol afgerond en heeft meer dan twintig jaar ervaring in het werk als accountant, financieel controller voor middelgrote bedrijven en het Midden en Klein Bedrijf. Ook heeft hij ruime ervaring in het begeleiden van diverse automatiseringsprojecten bij een aantal middelgrote accountantskantoren in de regio.

E-mail: administratie@brouwer-greonterp.nl

Femme Boorsma

Met meer dan twintig jaar ervaring verzorgt hij uw volledige salarisadministratie. U kunt voor al uw vragen op het gebied van personeelszaken bij hem terecht.

E-mail: salaris@brouwer-greonterp.nl

Mr. Fokke Bosma RB

Hij is fiscaal jurist en als collega belastingadviseur collega en de sparringpartner van Tjalling Brouwer op het gebied van de meer gecompliceerde fiscale vraagstukken en het opstellen van alle voorkomende contracten. In het kader samen weten we meer dan alleen. Ook hij is lid van het Register-Belasting-Adviseurs te Culemborg.

Team administratie en ondersteunende werkzaamheden

Gedreven en enthousiast zijn onze medewerkers als het gaat om het verwerken van uw administratie en ondersteuning hierbij. Deze collega’s zijn u graag van dienst op basis van jaarverwerking, kwartaal, maand of op interim basis.

Team secretariële en facilitaire ondersteuning

Gedrevenheid en gevoel voor service zijn de zaken die deze dames hoog in het vaandel hebben staan.

Adres

  • Brouwer
  • De Ryp 8
  • 8658LL Greonterp

Contact informatie

Brouwer Greonterp


De Ryp 8
8658 LL, Greonterp

Neem contact met ons op

T. 0515 57 94 69

U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 9.00u en 12.30u

© 2017 Brouwer Belastingadviseurs

Adres gegevens
  • Brouwer
  • De Ryp 8
  • 8658LL Greonterp
Contact informatie
Ontwerp en realisatie: